Menu

Räätälin Werstas

Ajanvaraus

Etusivu

Puvut ja paidat

naisille

blogi

julia dunajeva

mittatilausvaate

galleria

Täydellinen ja helposti hankittava paita – miten sen saa?

heinä 9, 2020

Jokaisen miehen kannattaa hankkia mittatilaustyönä tehty paita. Se, joka tehdään täysin yksilöllisten tarpeiden ja mieltymyksien mukaan. Ja joka ei vain istu hyvin, vaan myös korostaa persoona. Täyden kympin arvoinen paita.

Sen hankkimiselle Räätälin Werstas on juuri sopiva paikka!

Räätälin Werstas ei ole vain ompelimo, vaan se on tuotemerkki. Tavaramerkki, joka on laadun, mukavuuden ja kestävän kehityksen takaaja.

Näin edettäisiin:

Ensitapaaminen.

Tilaa puolen tunnin ilmainen neuvonta-aika netissä https://rtlinwerstas.setmore.com/ tai puhelimitse 050-3480259. Meille on helppo tulla. Räätälin Werstas on aivan kaupungin keskustassa, eduskuntatalon takana. Osoite on Aurorankatu 17. Voit pysäköidä autosi kadun varrelle tai tulla kävellen.

Sisätilamme ilmapiiri on mukava ja rauhallinen. Täällä kartoitetaan yhdessä vaatetustarpeitasi, suunnitellaan paitasi ja löydetään sopivia kankaita sekä otetaan mittoja.

Lupaamme huolellista henkilökohtaista palvelua!

Tämä ensimmäinen vierailusi voi kestää puolesta tunnista tuntiin. Paidan tekeminen edellyttää, että käymme läpi paidan toivotun mallin sekä valitsemme sopivat kaulukset ja kalvosimet. Valitaan kangas ja mitoitetaan vartalosi tarkasti. Halutessasi saat tuoda mukaasi vanhan suosikkipaitasi, josta näkee mistä yksityiskohdista tykkäät.

Mittojen ottaminen on erittäin tärkeä. Niiden pohjalta sinulle tehdään henkilökohtaisen paidan kaava. Nämä mitat ja kaavat säilytetään jatkotilauksia varten.

Autamme sinua valitsemaan sopivan kankaan kymmenistä eri vaihtoehdoista. Kangastoimittajamme ovat Italiassa ja Sveitsissä. Meillä on suuri valikoima tilauskankaita muun muassa raidallisina ja ruudullisina, ohuempina ja paksumpina, puuvillana tai pellavana. Tarjolla on myös sekoitekankaita, joissa puuvillaan on lisätty pellavaa, lyoselia, silkkiä tai jopa kashmiria.

Seuraavaksi otetaan mittoja. Tavallisesti otan noin 20 mittaa.

Näistä tärkeimmät ovat: kaulan ympärys, rinnan, vyötärön ja lantion ympärys, olan leveys ja kaltevuus sekä tasapainomitat.

Ranteen ympärysmitassa otan huomioon rannekellosi, mikäli käytät sellaista.

Keskustelemme kaikista pukeutumiseen liittyvistä mieltymyksistäsi ja toiveistasi. Esimerkiksi missä tilaisuudessa ja minkä kanssa haluat käyttää tätä paitaa. Valitsemme kankaaseen sopivat napit ja muut pienet yksityiskohdat, jotka ovat niin tärkeitä laadukkaan tuotteen kannalta.

Sovitamme päällesi mallipaidan, joka vastaa sinun vartalotyyppiäsi ja mittojasi mahdollisimman paljon. Jos mikään ehdotetuista malleista ei jostain syystä sovellu sinulle, teemme sinulle oman paitakaavan.

Tämä vaikuttaa jonkin verran toimitusaikaan ja kustannuksiin, mutta tulevaisuudessa siitä on suurta etua. Mallikappaleesi säilytetään, jotta jatkossa voit saada täydellisesti istuvan paidan pelkällä soitolla tai sähköpostilla.

Välisovitus.

Välisovitus on laatupaidan välttämätön ehto. Se tehdään noin kaksi viikkoa mittojen otosta. Ensimmäisessä sovituksessa voidaan käyttää puolivalmista paitaa tai ns. protomallia.

Mittatilauksesta tehty paita ei pelkästään istu hyvin, vaan myös elää kanssasi joka liikkeessä. Tämä varmistetaan tekemällä välisovituksia.

Valmiin paidan nouto.

Parin viikon kuluessa välisovituksesta saat noutaa valmiin paidan tai se voidaan postittaa.

Miesten muoti on kiireetöntä, vaiheittainen valmistus johtaa huipputuotteeseen ja todella ainutlaatuisen ja uniikin omistamiseen

Mittatilauspaita pitkällä tähtäimellä edulliseksi tuleva panostus, minkä takaavat tuotteen korkea laatu ja pitkä ikä. Myös aikaa säästyy, koska ei ole tarvetta sovittaa erilaisia paitoja monissa eri myymälöissä.

Julia Dunajeva

Julia Dunajeva

Galleria – miehelle

Galleria – Naisille

ota yhteyttä

    Tämä sivusto käyttää Google reCAPTCHA -suojausta, Googlen yksityisyydensuoja- ja käyttöehtojen mukaisesti.