Menu

Räätälin Werstas

Ajanvaraus

Etusivu

Puvut ja paidat

naisille

blogi

julia dunajeva

mittatilausvaate

galleria

Mikä erottaa Räätälin Werstaan muista – työtapojamme

kesä 18, 2020

Muotiteollisuus vakuuttaa, että ilmaisemme itseämme seuraamalla sen nykyisiä suuntauksia. Mutta todellisuudessa kun ostamme miljoonille valmistettuja vaatteita tulemme osaksi suurta kasvotonta joukkoa. Persoonallisuutemme katoaa.

Sen sijaan mittatilaustyönä tehdyt vaatteet ovat aina ainutlaatuisia. Ne ovat luotuja henkilökohtaisten mittojesi, tarpeidesi ja mieltymystesi mukaisesti. Ne tukevat jokapäiväistä toimintaasi ja parantavat mielialaasi ja itsetuntosi.

Räätälin Werstas-merkki antaa sinulle takuun haluamastasi paidasta, joka on kestävä, mukava käytössä, ainutlaatuinen ja korostaa parhaita puoliasi ja persoonallisuuttasi. Räätälin Werstaan toimintaperiaatteet:

Yksilöllinen lähestymistapa jokaisen asiakkaan kanssa! Joka asiakkaamme on ainutlaatuinen! Kaikilla on oma maku, tyyli, ammatti ja elämäntapa. Siksi kullakin tulisi olla omat vaatteensa ja paitansa. Ainutlaatuinen mallisto!

Asiakkaitteni tilauksista on vuosien varrella syntynyt näkemys viidestä eri miesvartalotyypistä. Näiden pohjalta olen luonut paitamalliston, josta löytyy suomalaisille miehille oma ja täydellisesti istuva paita. Tämä mallisto on todella ainutlaatuinen, koska paitojen kaavoja on testattu useille miestyypeille ja niitä on parannettu ottaen huomioon heidän palautteensa. Otantaan kuului vähintään kymmeniä henkilöitä. Kankaat!

Kaikki Räätälin Werstaan käyttämät kankaat ovat korkealaatuisia, kestäviä, luonnollisia ja valmistettu Euroopassa. Tilaamme ne suoraan valmistajalta, joten meillä on mahdollisuus valita sinulle todella paras laatu. Helppo tilata!

Kaikilla Räätälin Werstaan asiakkailla on mahdollisuus tilata uusia paitoja yksinkertaisesti puhelimitse tai vaikkapa sähköpostilla. Edellytyksenä on, että yksi paita on jo tehty ja sovitettu meidän tiloissamme. Näin säästyy aikaa ja rahaa. Varmistamme, että saat juuri sen, mitä todella tarvitset ilman pettymyksiä. Paikallinen tuotanto!

Räätälin Werstas on täysin suomalainen yhtiö. Sijaitsemme Helsingin keskustassa ja tuotteillamme on paikallisten valmistajien luotettavuus ja laatu. Huolehtiminen planeetasta ja ympäristöstä!

Olemme ylpeitä siitä, että tuotteillamme on pieni hiilijalanjälki ja pitkään kestävinä ne ovat ympäristöyställisiä. Me huolehdimme asiakkaittemme lisäksi ympäristön hyvinvoinnista.

Tervetuloa Räätälin Werstaaseen!  Sillä muualta ostat vain vaatteen. Meiltä saat myös persoonallisuuden.

Julia Dunajeva

Julia Dunajeva

Galleria – miehelle

Galleria – Naisille

ota yhteyttä

    Tämä sivusto käyttää Google reCAPTCHA -suojausta, Googlen yksityisyydensuoja- ja käyttöehtojen mukaisesti.