Menu

Räätälin Werstas

Ajanvaraus

Etusivu

Puvut ja paidat

naisille

blogi

julia dunajeva

mittatilausvaate

galleria

Kauluspaita sulhaselle

heinä 3, 2021

Räätälin Werstaan tiloissa tehdään ja viimeistellään vuosittain lukuisia hääpukuja. Morsiuspuku on aina hyvin näyttävä ja kaunis. Entä sulhaspuku? Onko se vaatimaton verrattuna morsiamen asuun? 

 Pukukoodi edellyttää, että sulhasella tulisi olla päällä tumma puku tai sakettiasu. Molempien alle kuuluu juhlava kauluspaita. Laadukas kauluspaita voi olla niin persoonallinen ja näyttävä kuin kukin ikinä halua. Me autamme sen suunnittelussa ja teemme sinulle sellaisen, kun vaan toivot! Mikäli sulhanen käyttää smokkipukua, alle sopii smokkipaita. Smokkipaidan kaulus voi olla niin sanottu wing-collar, jos käytät rusettia. Mikäli valintanasi on solmio, niin kaulus voi olla tavanomaisen näköinen. 

 Siinä tapauksessa persoonallisuuttasi korostaa kaulurin korkeus. Se voi olla yhden, kahden tai jopa kolmen napin korkuinen. Toiseksi kauluksen kulmien muoto – kulmien pituus ja niiden välinen kulma valitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Solmion tai rusetin väri ja kuosi yleensä valitaan häiden teemavärien tai morsiamen puvun mukaan. Esimerkiksi morsiamen puku on kirkkaan värinen, tai jos hän haluaa, että puvussa on kontrastinen solmiamisnauha nyörityksessä. Silloin sulhaselle tehdään rusetti tai solmio samasta kankaasta ja saman värisenä. Uskalla rikkoa rajojasi ja kokeile jotain, josta oikeasti tykkäät – kyseessä on elämäsi tilaisuus loistaa parrasvaloissa. 

 Juhlatilaisuuden vieraiden odotetaan noudattavan myös pukukoodia. Tämä tarkoittaa, että tumma puku ja valkoinen kauluspaita kuuluvat myös sulhasparin isille ja bestmanille sekä kaikille miespuolisille häävieraille. Riippuen vuodenajasta, teemme valkoisia kauluspaitoja ohuesta puuvillasta ja pellavasta tai puuvilla-pellavasekoitekankaasta. Niiden tarkoitus on olla miellyttävä ja hengittävä päällä, jotta tuntisit olosi mukavaksi koko juhlapäivän, ja ilo olisi aitoa. Räätälin Werstaassa suunnittelemme kauluspaitoja jokaisen asiakkaan kanssa yhdessä. Valitsemme kankaan, miehustan ja napituslistan – esimerkiksi piilonapitus ja laskostettu etumus, helman muodon – suora tai kaareva, kalvosimet – juhlavat taitetut tai tavallisesti napitettavat, kaulukset. Nappivalikoimasta voit valita halutessasi aidot helmiäisnapit tai koseiininapit tai ihan perusvalkoinen nappi. 

   Viimeisen päälle räätälöity paita palvelee sinua pitkään, ja siitä on iloa monissa elämäsi juhlissa. Käytät sen perhe- tai työporukassa, liike-elämän tärkeissä tapahtumissa tai epävirallisissa tilaisuuksissa – se on aina luotettava kumppanisi. Sellainen kauluspaita sopii myös esiintyville artisteille tai yleisölle puhujille, erilaisten tilaisuuksien järjestäjille, gaala-iltaan tai presidentinlinnaan. Teetetty kauluspaita on myös ekologinen valinta, sillä sen hiilijalanjälki on lyhyt. Paitasi tekoprosessin koko ketju on läpinäkyvä – tunnet kankaan valmistuneen tehtaan, suunnittelijan ja tekijän. Hyvän kauluspaidan lisäksi saat siis myös hyvän olon. 

 Tervetuloa Räätälin Werstaaseen tilaamaan kauluspaitasi! Annamme paidoillemme laatutakuun. Julia Dunajeva

Julia Dunajeva

Galleria – miehelle

Galleria – Naisille

ota yhteyttä

    Tämä sivusto käyttää Google reCAPTCHA -suojausta, Googlen yksityisyydensuoja- ja käyttöehtojen mukaisesti.