Menu

Räätälin Werstas

Ajanvaraus

Etusivu

Puvut ja paidat

naisille

blogi

julia dunajeva

mittatilausvaate

galleria

20 perussääntöä, jotka ratkaisevat vaatepulmiasi 🙂

syys 8, 2020

Hyvä vaate heijastaa jokaisen yksilöllisyyttä. Tiedämme paljon miesten muodista ja jaamme mielellämme kaiken tiedon kanssasi!

Kokosimme 20 perussääntöä, joiden avulla voit tuntea olosi mukavaksi eri olosuhteissa ja vaatteissa.

1.    Oikean kokoinen vaate – tärkein ja välttämättömin asia, jotta olo tuntuu mukavalta ja rennolta huolimatta ulkoisista tekijöistä.

2.    Yleisesti tiedetään, että punaiseen pukeutunut nainen kerää miesten huomion – väri on kaikista intohimoisin ja kiihkein. Naisia taas viehättää siniseen pukeutunut mies. 92 prosenttia naisista välittää siitä, kuinka mies on pukeutunut. Jos käytät pukua, varmista, että paita on vaaleampi kuin takki. Se on täydellinen keino näyttää hoikemmalta.

4.    Tarvitsetko pukua jokaiseen elämäntilanteeseen etkä tahdo käyttää rahaa turhaan? Siinä tapauksessa on hyvä, että pukujen värit ovat tummansinistä, harmaata sekä mustaa (niihin tärkeisiin tapahtumiin).

5.    Valitse farkut, joiden pituus sopii sinulle. Lahkeita ei kannata kääriä, jos ne ovat jotain muuta kuin aitoa raw denim-laatua. Tämän laadun tunnistat sen kovuudesta ja siitä, että sivusaumojen reunassa on punaista raitaa.

6.    Pukeutuessasi ”pukumaiseen” tyyliin irtotakin kanssa farkut eivät saa olla kuluneita. Niissä ei myöskään saa olla ylimääräisiä koristeita ja niiden tulee istua moitteettomasti (joko vyötäröllä tai hieman alempana, niiden ei tule olla ylisuuria tai nilkkoja kohti kapenevia).

7.    Älä laita aurinkolaseja pään päälle. Se venyttää niitä ja lopulta lasit ovat liian löysät.

8.    Pese farkkuja mahdollisimman harvoin. Toistuvat useat pesukerrat tekevät kankaasta liian löysän ja vaalentavat housujen väriä.

9.    Asussa on hyvä olla pieni väripilkku. Kaulahuivi, solmio tai taskuliina ovat täydellisiä asusteita siihen.

10.   Pukeudu farkkuihin, jotka ovat tummempia kuin yläosa. Näin näytät pitemmältä.

11.   Käytä tarpeeksi pitkiä sukkia, jotta jalka ei näy istuutuessa.

12.  Koita yhdistää asun metalliset osat toisiinsa väreillä, kuten kellolla, kalvosinnapeilla, solmioneulalla ja vyönsoljella.

13.   Vankkarakenteisten miesten kannattaa käyttää yksirivisiä takkeja pikemminkin kuin kaksirivisiä.

14.   Rennon tyylin paidassa on hyvä jättää vain kaksi-kolme nappia auki.

15.   Ruutupaita kannattaa yhdistää yksiväriseen harmaaseen tai mustaan solmioon tai samaan sävyyn kuin paidassa.

16. Riippumatta tyylistä – siisti, smart casual tai rento – paidan hihat on hyvä jättää takin alta näkyville noin 1,5-2 cm.

17.   Ota huomioon värien kylläisyys, kun yhdistelet niitä asussa. Vaaleanharmaa puku näyttää hyvältä sellaisen solmion kanssa, joka ei ole liian värikylläinen. Tumma puku taas näyttää hyvältä värikkäämmän solmion kanssa.

18. Älä koskaan anna paidan kauluksen olla rypistynyt. Joissain pesuloissa pesu ja silittäminen maksaa vain 2,9 € per paita.

19.   Yhdistä klassinen pikkutakki vain samaa kangasta olevien housujen kanssa.

20.   Mene useammin mukavuusalueen ulkopuolelle. Kokeile välillä vaatteita, jotka ovat eri tyyliä. On hyvin mahdollista, että löydät uusia vaihtoehtoja pukeutumiseen.

Julia Dunajeva

Julia Dunajeva

Galleria – miehelle

Galleria – Naisille

ota yhteyttä

    Tämä sivusto käyttää Google reCAPTCHA -suojausta, Googlen yksityisyydensuoja- ja käyttöehtojen mukaisesti.