Menu

Räätälin Werstas

Ajanvaraus

Etusivu

Puvut ja paidat

naisille

blogi

julia dunajeva

mittatilausvaate

galleria

Mittatilauspuvut ja mittatilauspaidat miehille

Tyylikäs ja itsevarma pukeutuminen niin työssä kuin vapaa-ajalla on tärkeä osa menestyvän miehen elämäntyyliä. Tyylin ja mukavuuden lisäksi mittatilausvaatteet ovat helpoimpia ikinä hankkimiasi vaatteita: räätäli ottaa mittasi ja suosittelee tyyliisi sopivat paidat ja puvut.

Mittatilauspaita istuu hyvin ja on mukava päällä, ja mittatilauspuku täydentää juuri sinun vartalotyypille sopivan asukokonaisuuden!

Haluatko tietää lisää mittatilauspaidoista tai -puvuista?

Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen räätälin kanssa!

Sinua ja ympäristöä ajatellen

Mittatilaustyönä tehty vaate on korkealaatuinen tuote, joka on kestävyytensä ja kankaan valinnan vuoksi pitkäikäinen ja ekologinen. Jokaiselle tuotteellemme annamme laatutakuun. Ne kestävät, toimivat ja ovat edustavia.

Miesten mittatilauspaidat

Voit valita mittatilauspaitaasi mieleisen kankaan, kaulusmallin, napituksen sekä kalvosimen tyylin. Alla näet muutamia esimerkkejä erilaisista miesten paidoista.

Miesten mittatilauspuvut

Puku tekee miehen, sanotaan, ja Räätälin Werstas tekee puvun! Mittatilauspukujemme hinnat alkavat 1300 eurosta. Alla näet muutamia esimerkkejä eri tyyleistä.

Miesten paita – Smart Quantity

Alk. 95€

Paitojen koko pohjautuu kokotaulukkoon. Hihan pituutta ja kalvosimen korkeutta voidaan muuttaa hieman, mutta kokotaulukkopaidan hankkiminen edellyttää, että henkilö on standardikokoinen. Voit valita mieluisimman kankaan ja paitojen yksityiskohdat: kalvosimet, kauluksen ja napituslistan.

p Vähintään kolme paitaa/tilaus.

Miesten paita – Made to Measure

Alk. 129€

Asiakkaalta otetaan mittoja ja sovitetaan mallikappale. Tässä tapauksessa otetaan huomioon kaikki asiakkaan vartalon ominaisuudet: ryhti, olan kaltevuus ja asento. Voit valita mieluisimman kankaan ja paitojen yksityiskohdat: kalvosimet, kauluksen ja napituslistan. Paitaan voidaan lisätä myös aidot helmiäisnapit.

p Juhlapaita alk. 179€.
p Vähintään kolme paitaa/tilaus.

Miesten paita –
Bespoke

Alk. 199€

Korkealaatuisimmissa bespoke-paidoissamme räätälimme ottaa mittasi, sovitamme mallipaidan, suunnitellaan yksilöllinen tuote ja tehdään paidoille oma kaava. Kangas valitaan Sic Tess italian luxury shorting valikoimasta.

p Juhlapaita alk. 259€.
p Vähintään kaksi paitaa/tilaus.