Menu

Räätälin Werstas

Ajanvaraus

Etusivu

Puvut ja paidat

naisille

blogi

julia dunajeva

mittatilausvaate

galleria

Sinun tyylisi – mittatilausvaatteet naisille

Ulkoasusi on myös käyntikorttisi. Tyyli kertoo persoonallisuudestasi ja korostaa juuri haluamiasi piirteitä. Meidän missiomme on tehdä upeita vaatteita, jotka kertovat sinusta. Autamme asiakkaitamme luomaan ainutlaatuisen ja toimivan vaatekokoelman, joka on pitkäikäinen, ekologinen, täysin istuva ja juuri oman maun mukainen.

Paras istuvuus mittatilausvaatteilla

Uskomme, että paras mahdollinen istuvuus on vaatteiden tärkein ominaisuus. Piirrämme täysin mittojasi vastaavan kaavan ja keskitymme huolellisesti sovituksiin. Tarjoamme eri vartalotyypeille parhaiden istuvat mallit. Jokaisella naisella on mahdollisuus ja etuoikeus käyttää kauniita ja mukavia vaatteita ja sen toteutamme sinulle.

Pukujen korjaukset

Autamme mielellämme myös valmiiden pukujen sovitusmuutoksissa. Teemme seuraavia muutoksia uusiin ostovaatteisiin: helman lyhennys, puvun kavennus, olkaimien lisääminen/poistaminen, hihojen lyhennys, lahkeiden lyhennys jne.

Morsiuspuvut

Morsiuspuku on usein se tärkein juhla-asu. Sen on tarkoitus tuoda esiin kantajansa parhaat puolet, korostaa vartaloa ja kasvoja. Oikein valittu puku on harmoniassa morsiamen persoonallisuuden kanssa. Me suunnittelemme sinulle juuri sellaisen unelmien puvun, jossa toteutuvat kaikki toiveesi ja rohkeimmat fantasiasi. Varaa aika keskusteluun, suunnitellaan yhdessä unelmiesi morsiuspuku.

Anna magazine
2003
ANNA
Seura magazine
2003
Seura
Heidi
2003
HEIDI
next arrow
previous arrow

Pukuja Linnan juhliin

Olen tehnyt pukuja Linnan juhliin jo vuodesta 2001. Monet niistä ovat olleet itse suunnittelemiani uniikkeja asuja, mutta olen myös toteuttanut useiden suomalaisten suunnittelijoiden luomuksia. Näihin voit tutustua galleriassamme.

Ekologinen kangasvalinta

Räätälin Werstas huolehtii kestävästä kehityksestä ja kierrätyksestä.

Jopa 2/3 muodin vaikutuksesta ympäristöön tapahtuu raaka-ainevaiheessa – jo ennen vaatteiden valmistusta. Kuidun valinta vaikuttaa myös siihen, kuinka jatkossa peset vaatteesi ja mahdollisesti kierrätät ne. Molemmat ovat tärkeitä tekijöitä, kun otetaan huomioon ympäristön hyvinvointi. Siksi suhtaudumme vastuullisesti kankaiden valintaan, kun teemme vaatteita.
Kun valitsemme kankaita, otamme huomioon niiden ekologisuuden sekä saatavuuden ja hinnan. Suosimme luonnonkuitujen käyttöä – puuvillaa, pellavaa, silkkiä, villaa. Luonnonkuidut kestävät kulutusta, uusiutuvat nopeasti, ovat kasvi- tai eläinperäisiä, ja niitä on mahdollista kierrättää.

Tarjoamme asiakkaillemme johtavien eurooppalaisten tuotemerkkien kankaita. Erityistapauksissa käytämme tekokuituisia kankaita. Tässä tilanteessa luotamme parhaisiin valmistajiin, joiden polyesterikankaat ovat hengittäviä ja mukavia käyttää.Kun valitsemme kankaita, otamme huomioon niiden ekologisuuden sekä saatavuuden ja hinnan. Suosimme luonnonkuitujen käyttöä – puuvillaa, pellavaa, silkkiä, villaa. Luonnonkuidut kestävät kulutusta, uusiutuvat nopeasti, ovat kasvi- tai eläinperäisiä, ja niitä on mahdollista kierrättää.