Menu

Räätälin Werstas

Ajanvaraus

Etusivu

Puvut ja paidat

naisille

blogi

julia dunajeva

mittatilausvaate

galleria

Mittatilausvaate

Aina hyvin istuva vaate. Yksilöllisyys ja persoonallisuus.
Mitoitus. Laadukas vaate on ekologinen.

Aina hyvin istuva vaate

Hyvä vaate saa kantajansa näyttämään paremmalta, vaikkapa hoikistaen tai ryhdistäen. Mittatilausvaate on suunniteltu juuri sinun vartalosi mukaan. Voit tuoda esiin parhaat puolesi, sekä oman persoonallisen tyylisi sekä valitsemillasi kankailla, että vaatteen yksityiskohdilla.

Yksilöllisyys ja persoonallisuus

Jokainen ihminen on yksilö ja jokaisella on omat tarpeensa. Jotkut haluavat erottua joukosta, jotkut taas kulkea muodin mukaan. Meillä voi olla erilaisia tarpeita eri tilanteisiin ja tapahtumiin. Räätälöity vaate antaa mahdollisuuden kulkea juuri sellaisena kuin haluat omien tarpeittesi ja mieltymyksiesi pohjalta.

Mitoitus

Kaikki vartalot ovat erilaisia. Olemme eripituisia ja -painoisia. Myös vaatteiden käyttötavat saattavat edellyttää räätälöityjä ratkaisuja. Juuri sinun vartalollesi mitoitetut vaatteet takaavat oikean istuvuuden ja käyttömukavuuden. Miksi et teettäisi vaatteita, jotka on tehty juuri sinulle?

Laadukas vaate on ekologinen

Huolellisesti ja laadukkaista materiaaleista valmistettu vaate kestää pitkään kovaakin käyttöä. Sen lisäksi, että mittatilausvaate istuu hyvin ja on mukava päällä, se on myös ekologinen. Laadukasta ja kestävää vaatetta käytät pidempään, siksi se on myös ympäristöteko kertakäyttökulutusta vastaan